Nicoleta Stefan, Dumitru Goian, Nichita Danilov, Bogdan Vasile si Radu Pena au mers la Praga alaturi de antrenorul George Constantinescu pentru o noua experienta importanta la Czech Junior Open, care a adus la start 276 de jucatori.Surpriza a venit chiar de la Nicoleta Stefan la U17. Aflata la primul concurs Super Series, ea a reusit sa obtina trei victorii la jucatoare din Elvetia, Italia si Germania si a terminat turneul pe locul 21.

Dumitru Goian si Nichita Danilov si-au trecut si ei cont trei victorii la U17, iar in ultima zi chiar s-au intalnit si s-au luptat pentru pozitia a 25-a. S-a impus Goian cu 3-0 (11-7, 11-4, 11-6), iar amandoi au terminat in prima jumatate din cei 52 de jucatori inscris la U17.

La U19, Radu Pena si Bogdan Vasile au avut adversari de calibru. Dupa ce a trecut de qatarezul Ahmad (11-8, 11-8, 11-8), Bogdan l-a infruntat pe favoritul numarul 1, Marek Panacek. A fost un duel echilibrat, cehul reusind sa faca diferenta in momentele importante datorita unei experienta superioare la acets nivel. 11-7, 11-6, 11-7, un meci din care Bogdan a recunoscut ca a invatat foarte multe lucruri. Bogdan s-a clasat pe locul 15.

Radu Pena a avut parte de meciuri lungi, de patru sau cinci seturi si a rezistat destul de bine. Patru victorii si doua infrangeri pentru Radu, care a reusit sa treaca de adversari din Cehia, Polonia sau Franta si a terminat pe locul 19.

Aici puteti gasi toate detaliile si rezultatele

Multumim sponsorilor: Tawil Group, RXP Advertising, PSG Asigurări și Infinity Sport Arena.