Echipa AS

Constantinescu George
45 ani
It’s not the will to win that matters—everyone has that. It’s the will to prepare to win that matters.
Scoala nationala de antrenori 2002; absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport bucuresti 2007; level 3 World Squash Federation 2019
Cu experienta de peste 30 de ani in sportul de performanta,plin de energie si umor, este gata oricand de a va transmite pasiunea si secretele acestui sport.
Constantinescu Florentina
41 ani
Live for the moments you can’t put into words
Facultate de educatie fizica si sport- Bacau 2005
O sportiva inascuta cu o vointa de fier, campioana nationala de 5 ori, va asteapta sa va impartasesca din tainele succesului 😉
Cios Ștefan
55 ani
Cine suferă la atrenament râde la concurs
Level 1 ESF - 2014
Vine dintr-o familie de sportivi, tatăl lui - antrenor emerit - fiind cel care l-a îndrumat o perioadă de mai bine de 25 de ani de sport de performanță.
Cocioran Razvan
38 ani
Mens sana in corpore sano
Level 1 European Squash Federation
Un antrenor caruia ii place stilul de viata sanatos ce reuseste sa-l impuna si elevior sai prin puterea exemplului. Prietenos si cu simtul umorului te asteapta pentru a-ti impartasi filozofia lui.
Nartea Adrian
43 ani
Everthing happens for a reason
Absolvent Institutul de Educatie Fizica si sport din cadrul Universitatii Transilvania Brasov 2004; level 1 European Squash Federation
Un barbat carismatic cu vorbele si motivatia la el; un pedagog inascut. Vi-l recomandam cu caldura pentru o lectie cu zambet.
Luchian Andrei
41 ani
It’s hard to beat a person who never gives up
Level 1 WSF
Cu o experienta de peste 25 de ani Andrei a reusit sa isi transforme pasiunea lui, sportul, intr-o cariera. Numeroasele realizari dar si esecurile l-au modelat in antrenorul din prezent ce te asteapta sa iti impartaseasca secretele sale.