Despre noi

Footer
Despre Noi

Despre noi

Squash Ball

Misiunea noastra este dezvoltarea prin creativitate, daruire si profesionalism a Squash-ul romanesc,  inspirand si indrumand jucatorii in drumul lor spre obtinerea celor mai inalte performante sportive. Suntem o echipa de fosti sportivi de performanta, cunoastem etapele si avem instrumentele necesare prin care putem atinge inalta performanta cu sportivii nostri. Nevoile dumneavoastra de miscare sunt foarte importante pentru noi, de aceea programele noastre pot fi personalizate si accesate atat de copii cat si de adulti.

Cu antrenori certificati international si o vasta experienta in organizarea de evenimente nationale si internationale, suntem echipa potrivita in atingerea inaltei performante sportive cat si in planificarea de activitati sportive de tip corporate (concursuri, team-building etc).  

Pretuim: munca si efortul sustinut, modestia, toleranta, rabdarea, respectul, disciplina, daruirea si ne dorim punerea lor in practica in mod constient si constant. La baza formarii pe care o oferim, stau aceste principii umane pe care le dorim insuflate elevilor nostri si, desigur, aplicate in orice domeniu al vietii lor.

 De ce SQUASH

  •  A fost votat cel mai sanatos sport din lume de catre revista Forbes, bazat pe rezistenta cardiovasculara, forta musculara, flexibilitate, rezistenta musculara, numarul de calorii arse (600-1000 calorii/ora)
  • Este practicat in 185 tari din totalul de 195, de catre aproximativ 25 milioane de persoane, pe 50.000 de terenuri – asta inseamna ca in 95% din tarile lumii se joaca Squash
  • Sportul oamenilor educati – conform statisticilor, 98% din jucatorii de Squash sunt absolventi de colegiu iar 57% absolventi ai unei forme superioare de invatamant
  • Celebrul vapor Titanic detinea un teren de Squash
  • In mediul foarte competitiv al admiterii la un colegiu din afara tarii, programele bazate pe Squash au devenit populare in randul cluburilor si al scolilor ce vor sa le ofere studentilor un avantaj in procesul de admitere.